Contact Vanzari: Gida Florin - 0744599522

Covrigi congelati. Covrigi franciza.

Termeni si conditii

Utilizare
Informatiile furnizate prin intermediul site-ului web Cibibon sunt considerate corecte in momentul includerii acestora. Cibibon nu este responsabila si nu garanteaza pentru acele informatii obtinute direct sau indirect de pe site-ul www.cibi.ro.
Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site web.
Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii sitului de catre Dumneavoastra ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.
 
Copyright
Continutul site-ului web apartin apartin S.C. Cibibon S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Marca Cibibon poate fi folosita doar cu permisiunea si acordul companiei. Toate marcile comerciale si marcile inregistrate, prezente pe acet site web, apartin producatorilor cu care Cibibon colaboreaza.
 
Absolvirea de raspundere
Cibibon ESTE ABSOLVITA DE ORICE RASPUNDERE FATA DE ORICE TERTA PARTE SAU DE ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CE AR PUTEA DECURGE CA URMARE A UTILIZARII ACESTUI SITE WEB, SAU A ORICAREI PAGINI WEB CU CARE ESTE STABILITA O LEGATURA HIPERLINK, INCLUSIV, FARA LIMITARE, ORICE PIERDERE DE BENEFICII, INTRERUPEREA ACTIVITATII, PIERDEREA DE PROGRAME SAU ALTE DATE DE PE SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE GESTIUNE A INFORMATIILOR SAU PRIN ALTE MIJLOACE, CHIAR DACA SUNTEM IN MOD EXPRES AVERTIZATI PRIVIND POSIBILITATEA PRODUCERII UNOR ASEMENEA DAUNE.
Cibibon nu acorda garantii si/sau nu raspunde in nici un fel cu privire la orice alt site web pe care il puteti accesa de pe aceasta pagina. Acestea sunt furnizate doar ca un element de comoditate si nu inseamna ca Cibibon aproba sau accepta o responsabilitate pentru continutul sau utilizarea unui asemenea site web. In plus, de dumneavoastra depinde sa va luati masuri de precautie si sa va asigurati ca orice selectati pentru utilizare nu contine virusi, viermi informatici, Troieni si alte articole de natura distructiva.
Informatiile de pe acest site web pot contine inexactitati tehnice sau greseli de tipar.
Informatiile cuprinse in aceste site-uri web pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila sau obligatie.
 
Comentarii, intrebari si sugestii
Retineti ca orice informatii, sugestii nesolicitate, idei sau alte cereri vor fi considerate de drept ca nefiind confidentiale si fara drept de proprietate. Prin trimiterea oricarei informatii sau material, acordati Cibibon dreptul nerestrictionat, irevocabil de a utiliza, reproduce, afisa, prezenta, modifica, transmite si distribui acele materiale sau informatii si sunteti de asemenea de acord ca Cibibon este libera sa utilizeze orice idei, concepte, cunostinte sau tehnici pe care ni le trimiteti in orice scop.
Cibibon colecteaza informatie anonima, fara caracter personal, furnizata de utilizatorii acestui site web, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea sitului web.
Utilizatorii acestui site web pot opta sa primeasca mesaje de email ocazionale de la Cibibon. Cibibon nu va vinde, inchiria sau dezvalui nimanui orice fel de informatii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza in cursul exprimarii acestei optiuni. Informatiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informatii actuale despre Inteprima si activitatile sale profesionale si de afaceri.
Daca utilizatorul doreste sa stearga orice informatie proprie cu caracter personal aflata in posesia Cibibon in orice moment si pentru orice motiv, el trebuie sa contacteze Cibibon si sa solicite in mod specific si in scris stergerea respectivei informatii.