Contact Vanzari: Gida Florin - 0744599522

Covrigi congelati. Chifla congelata

Avantaje

Cu timp in urma, mai exact in anul 1998, societatea comerciala CIBIBON S.R.L., cu sediul in Piatra-Neamt, isi deschidea portile. Firma cu capital integral privat isi incepea activitatea in domeniul produselor de patiserie si panificatie, ca urmare a viziunii, determinarii si entuziasmului unei echipei de profesionisti.

In 13 ani de activitate, CIBIBON a inregistrat performante deosebite prin marirea capacitatii de productie sustinuta de achizitii tehnologice de ultima ora concomitent cu largirea ariei de distributie la nivel national, dezvoltarea logistica si, nu in ultimul rand, investitia in echipa.

Societatea CIBIBON are implementat Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor (HACCP).

COLABORAREA CU CIBIBON VA ADUCE O SERIE DE AVANTAJE:

  • gestionarea exacta a numarului de covrigi congelati elimina pierderile de materie prima precum: faina, ulei, drojdie, sare aflate la dispozitia personalului lucrativ in varianta clasica a unei simigerii;
  • scaderea costurilor privind resursele umane prin eliminarea personalului calificat din procesul de executie (framantator – modelator) si ale resurselor materiale prin eliminarea malaxorului si scaderea consumului de energie;
  • activitatea desfasurata in punctul de lucru este considerata de catre autoritati COMERCILIZARE nu PRODUCTIE fapt ce ar determina scaderea numarului de norme si avize de functionare;
  • calitatea constanta a materiei prime si a produselor puse la dispozitie;
  • transportul GRATUIT al produselor;
  • instruirea atenta a personalului direct implicat in procesul de productie;
  • ai posibilitatea sa-ti diversifici gama de produse. Iti punem la dispozitie chifla kaiser congelata, chifla cu cartofi congelata, chifla gaham congelata, ciabatta congelata, baghete albe congelate, bagheta neagra cu seminte congelata, croisant congelat, minibaghete albe congelate, minibagheta neagra cu seminte congelata, minibagheta cu susan congelata.


INFO

TRANSPORT GRATUIT. Acum, nici ca se putea mai bine. Pentru a te asigura ca lucrurile merg uns, CIBIBON face cinste cu transportul!


Elimina pierderile de materie prima.
Din prima zi, orientarea pe covrigii congelati de la CIBIBON este o sursa de profit sigur. Iti permite o gestiune exacta si un control puternic al afacerii tale – pierderile de faina, sare, ulei, drojdie aflate la dispozitia personalului lucrativ sunt eliminate din start.


De ce sa-ti cumperi malaxor cand poti functiona mult mai usor?
Alaturi de covrigii congelati iti depasesti targetul. Toate investitiile in tehnologie, consumabile si personal lucrativ din varianta clasica a unei simigerii sunt reorientate acum catre capacitatea maxima de productie si livrare. Afacerea ta va merge uns.