Covrigi congelati

Spre deosebire de alte alimente care isi pierd din caracteristici, aluatul congelat capata fragezime si la finalul procesului tehnologic confera covrigilor o textura atragatoare.
Covrigii congelati nu contin E-uri si nu contin aditivi. Caracteristica principala a covrigilor congelati este ca acestia sunt 100% naturali.

INGREDIENTE:

  • faina alba de grau
  • apa
  • drojdie
  • zahar
  • grasime vegetala
  • ameliorator
  • ulei
  • sare iodata

Covrigii congelati contin gluten din grau.

Temperatura de depozitare a covrigilor congelati este de -18 ºC si termenul de valabilitate este de 3 luni. Modul de ambalare este de 50 covrigi/punga si transportul este GRATUIT pana la usa magazinului dumneavoastra.
Avantajele pe care le ofera achizitionarea covrigilor congelati sunt dublate de experienta, tehnologia, constanta stocurilor si capacitatea de productie a fabricii companiei CIBIBON.
Produsul purtand denumirea de "covrig congelat" este un produs 100% romanesc.



INFO

Doar ce vezi covrigi calzi cu aspectul de bine rumenit si cu accente de sare, mac si susan imediat ti se face pofta.


Fara investitii costisitoare, vanzarea de covrigi calzi este o afacere mereu profitabila si o metoda simpla de a face bani.


Eliminarea pierderilor cu materia prima (faina, zahar, ulei, sare) duc la cresterea profitabilitatii unei afaceri cu covrigi congelati.