Spre deosebire de alte alimente care isi pierd din caracteristici, aluatul congelat capata fragezime si la finalul procesului tehnologic confera covrigilor o textura atragatoare.
Covrigii congelati nu contin E-uri si nu contin aditivi. Caracteristica principala a covrigilor congelati este ca acestia sunt 100% naturali.
Covrigii congelati contin gluten din grau.
Temperatura de depozitare a covrigilor congelati este de -18 ºC si termenul de valabilitate este de 3 luni. Modul de ambalare este de 50 covrigi/punga si transportul este GRATUIT pana la usa magazinului dumneavoastra.
Avantajele pe care le ofera achizitionarea covrigilor congelati sunt dublate de experienta, tehnologia, constanta stocurilor si capacitatea de productie a fabricii companiei CIBIBON.
Produsul purtand denumirea de "covrig congelat" este un produs 100% romanesc.
Afacerea cu miros de covrigi calzi e simpla, echipamentele necesare unei simigerii se achizitioneaza de la o franciza cu covrigi iar spatiul necesar poate fi de 25 mp.
Pentru un sir de covrigi proaspeti, abia scosi din cuptor, al caror miros te ademeneste de la distanta, stai la coada chiar daca in fata ta mai sunt multe persoane.
Doar ce vezi covrigi calzi cu aspectul de bine rumenit si cu accente de sare, mac si susan imediat ti se face pofta.